Download Lagu Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Neng Endi Aku Ora Nggoleki Trending

Download Lagu Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Neng Endi Aku Ora Nggoleki Trending

Download Lagu Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Lungamu Neng Endi Aku Ora Nggoleki Trending. download-lagu-ora-tak-getuni-ora-tak-tangisi-lungamu-neng-endi-aku-ora-nggoleki.mp3 kamu bisa download lagu gratis hanya di springsource.

Ora tak getuni ora tak tangisi Bm F#m. Lungamu neng endi aku ora nggoleki G. karena lagu ini menjadi sound track film yang dikeluarkan oleh Walt Disney yang berjudul "Ralph Breaks the Internet : Wreck it Ralph 2". Di Indonesia, film ini akan tayang pada 23 November 2018..

Leda Lede – Nella Kharisma Intro: G D Em A D Bm Biyen kowe ngomong wes ra sudi Em A Saiki kowe nuntut aku bali F#m […].

download lagu ora tak getuni ora tak tangisi lungamu neng endi aku ora nggoleki viral

Aku kowe du jodone Ora tak getuni, ora tak tangisi Lungamu neng endi, aku ora nggoleki Wes kadung kelaran, atiku ra karuan Wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang Wes lalekke wae, aku ora nggondheli Atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni Salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali Leda lede, lungo teko sak penake.

Aku tak lagi pernah merasa...sedih Dm Fm C C7. Karena ada dia di hatiku hei. Reff: F. Sing mbok pamerke neng aku. Intro: F G C. C Em. Dudu wangi mawar. F. Sing tak sawang neng mripatku. Mantep ora ragu. G D. Ngeslow jo sepaneng. C G. Abot pikol bareng. Am..

Download Lagu Terkait :